Chronologie

Hier een voorbeeld hoe een huwelijk aan boord eruit kan zien. Natuurlijk zijn speciale wensen geen probleem

Trouwarrangement van een dag of twee dagen

Een korte impressie

IMG_0847Zaterdag ontvangen we jullie s’-morgens aan boord van de Store Baelt

Koffie/thee met wat lekkers staat op jullie en jullie gasten te wachten.

Na het welkomstwoord van jullie gastheer en kapitein wordt het spannend en volgt boven aan dek de uitleg over het zeilen. De trossen gaan los en samen met de bemanning hijsen jullie de zeilen en genieten we van een ontspannen en actieve dagdeel. Gedurende de gehele zeilreis zal de kok jullie gastronomisch verrassen met allerlei lekkernijen. Uitgebreide lunches, bij mooi weer natuurlijk lekker aan dek in het zonnetje, en exclusieve tussendoortjes en hapjes bij de borrel.

Uniek in de wereld

: jullie eigen trouw(e) zandbank

Droogvallen of voor anker en met zodiac (denk aan rubberboot van greenpaece) naar de zandbank

Na aankomst op of nabij jullie eigen zandbank midden op op de Waddenzee kan iedereen zich op het gemak voorbereiden op de dingen die vandaag nog komen. Als het vuur in de kim staat gaan we de zandplaat op en trouwen maar….. Bij terugkomst aan boord staat de champagne en bruidstaart klaar

Na de plechtigheid kunnen we blijven liggen maar ook verder zeilen naar een eiland of haven naar keuze.

Het stoere  zeilschip word ongemerkt omgetoverd in een nautische restaurant en al snel komen de heerlijke geuren jullie vanuit de kombuis tegemoet. Na het diner wordt er weer getoverd en is het tijd om onder genot van goede muziek of life muziek de avond tot de bijzonderste dag van je leven te maken. Komen jullie een dag, dan is het in ’s avond tijd om terug naar Harlingen te varen, blijven jullie twee dagen dan blijven we ’s nachts voor anker en voor wie nog energie heeft feesten jullie tot in de kleine uurtjes. De nacht wordt dan doorgebracht midden op de Waddenzeen of haven naar keuze.

Op zondagmorgen slapen jullie een beetje uit en om 09.00 uur staat het ‘zondagmorgen’ ontbijt voor jullie klaar. De zeilen worden gezet en als ‘ervaren zeilers’ kiezen we weer het ruime sop. Natuurlijk zal de kok jullie ook vandaag van zijn overheerlijke scheepskost laten genieten. Na dit prachtige weekend leggen we om 16.00 uur tevreden en voldaan (en getrouwd natuurlijk) weer in Harlingen aan.

 

IMG_2687