Individuele zeilreis met een dagje fietsen en/of wandelen op een Waddeneiland

 

Vrijdag om 17.00 word u aan boord verwacht en na welkomst borrel en introductiegesprek gaat om 18.00 uur  de trossen los en gaan we zeilend naar Terschelling . Terwijl het schip geruisloos voortvaart word er een stevige maaltijd geserveerd.  Terschelling aanvaren in het donker is een adembenemend schouwspel

333398_254205164694098_676168170_o

Zaterdagochtend na het scheepsontbijt tussen 8:30 uur en 10:00 uur staat een fiets al voor u klaar kunt u aan de hand van onze fiets- en wandelkaarten een voor uw passende route uitstippen of gebruik maken van een van onze voorgegeven fiets- en wandelroutes op het Waddeneiland. Terschelling met zijn zilte atmosfeer, het ruisen of brullen van de branding, de onmiskenbare geur,  nooit is de zee afwezig, er is altijd gezelligheid en iets te beleven. Vlieland, eiland van rust en ruimte, ruige duinen en eindeloze stranden. Graag adviseren wij u bij uw fiets of wandeltocht en kunt uw aan boord een lunchpakket meenemen op u tocht. Naar een vast wel zeker avontuurlijken dag kunt uw rond 19:00 uur genieten van een kapiteinsdiner aan boord van de Store Baelt. s’Avonds staat de bar aan dek van de Store Baelt voor u open. Ook zijn er leuke cafés op het eiland.

Zondagochtend na het scheepsontbijt tussen 8:30 uur en 10:00 uur groeien wij de trossen los en gaan wij terug zeilen naar Harlingen. Onder het zeilen staat er rond 12:30 uur een lunch voor u klaar. Rond 16:00 uur varen wij  onder het genot van een borreltje de haven van Harlingen binnen.

Dit lange weekend all in kost 220 euro p.p.

Andere meezeilreizen:

 

De volgende data zijn nog beschikbaar:

5-7 september Great Wide Open.om 15.00 uur vertrekt de Store Bealt naar Vlieland , degene die alvast willen meevaren zijn welkom maar als je vroeger of later wil,komen geen probleem . we liggen daar als hotelschip.denk aan reserveren veerboot als je niet meevaart.

zondag om 18.00 is het schip weer in Harlingen.

prijs is 100 per persoon inclusief ontbijt en dekbed.

er zijn geen plaatsen meer vrij…

 

Welke datum wilt u mee? Zie boven aan de pagina voor beschikbare data's

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Wensen of opmerkingen

captcha

Door verzenden te klikken boekt u nog niet. U reserveert een plaats aan boord. Wij nemen contact met u op om de reis te doorlopen.