Individuele zeilreizen

Individueel meezeilen

Boek nu alleen of voor max 34 personen een zeilreis. Zeil alleen mee, met vriend of vriendin, met opa of dochter. Alle combinaties zijn van harte welkom.

Speciaal voor individuele reiziger organiseren wij het gehele jaar door een aantal zeilreizen , natuurlijk de leukste zeilreizen van Nederland! Hijs samen de zeilen, maak nieuwe vrienden en geniet van een ontspannen en actieve vakantie of een heerlijk weekendje weg.

We zeilen van eiland naar eiland, strand naar zandplaat, strandtent naar kroeg.

De algemene sfeer aan boord is rustig, dit houdt in dat wij het het voor iedereen leuk willen houden. Door de grote van het schip is het altijd goed mogelijk een rustig plekje op het schip te vinden.

In de rookvrije salon maar ook aan dek is het een genot om te zitten en overal zijn banken stoelen en tafels. Voor de bar liefhebbers hebben we een speciale stuurhutbar aan dek met eigen tap en geluidsinstallatie. Hier kunt u genieten van een lekker biertje en pafke en doorgaan tot de kleine uurtjes zonder de early birds te storen.

Onze groepszeilreizencombineren het beste van twee werelden; Water en Land. Zeilen en flaneren. Strand én stad. Eiland én hangmat.Ontdek de waddenzee en haar eilanden , in eigenland in het buitenland.

Geniet tijdens de bijzondere groepsreizen zeilen van een ontspannen zeilreis naar de eilanden met de welbekende namen Terschelling, Vlieland, Ameland, en Texel.

Bekijkt u rustig één van de unieke en zorgvuldig samengestelde zeilreizen.

 

04/07/2014 – 06/07/2014 Zeilschip Store Bealt 220 euro p.p all inc
18/07/2014 – 20/07/2014 Zeilschip Store Bealt 220 euro p.p all in

15-17 augustus meezeilreis weekend Terschelling

van vrijdagmiddag 16.00 tot zondag 17.00 uur

volledig verzorgd 195 euro p.p.

17-22 augustus meezeireis week waddenzee

van zondag 19.00 tot vrijdag 16.00 uur

volledig verzorgd 395 euro p.p. kinderen kinderen tot 12 halve prijs..

5-7 september Great Wide Open. 

om 15.00 uur vertrekt de Store Bealt naar Vlieland , degene die alvast willen meevaren zijn welkom maar als je vroeger of later wil,komen geen probleem . we liggen daar als hotelschip.denk aan reserveren veerboot als je niet meevaart.

zondag om 18.00 is het schip weer in Harlingen.

prijs is 100 per persoon inclusief ontbijt en dekbed.

er zijn geen plaatsen meer vrij…