Amsterdam

De Store Baelt is tijdens de wintermaanden te boeken als groepsaccomodatie in Amsterdam.

Naast de grote woonkamer met uitgebreid ingerichte keuken beschikt de Store Baelt over een eigen cafeetje waar u met uw vrienden of familie van een koud biertje kunt genieten met prachtig uitzicht over het IJ.Op de Store Baelt heeft u een onvergetelijke tijd midden in Amsterdam. Naast de “pub” beschikt de Store Baelt over een 6-persoons sauna.

Wilt u niet alleen overnachten maar ook een stukje varen? Dat kan, we kunnen een complete dagtocht naar bijvoorbeeld Volendam aanbieden of een rondje langs het Forteiland Pampus varen.

Bent u een avondje op stap geweest en geen zin om met het openbaar vervoer of lopend terug te keren naar de boot? Dan belt u de eigenaar van het schip en komt hij u in het centrum ophalen met de Speedboottaxi. Midden in de nacht kunt u een onvergetelijke tocht maken door de grachten van Amsterdam.

De Store Baelt is eenvoudig te bereiken met de auto (betaald parkeren) en in enkele minuten bent u met het openbaar vervoer bij het Centraal Station. De Haarlemmerstraat waar veel restaurants, supermarkten en winkels gevestigd zijn is slechts enkele minuten verwijderd van de Houthaven.

Ons doel is om u een onvergetelijk leuke tijd in Amsterdam te laten beleven.

Wilt u met een vriendengroep, een vrijgezellenfeest of familieuitje genieten van Amsterdam dan kunt u contact met ons opnemen.